Alyie
Spelare

2 inlägg
1 gillningar

IGN: Alyie
Av Alyie » över 6 år sedan
Om jag ska vara 100% ärlig så behöver OverSize flera aktiva staff. Det är knappt några inne och hackers kan göra vad de vill. Jag har pratat med flera på servern och dom håller med mig om att det verkligen är brist på staff som är online därför tycker jag att detta borde dras upp så att ni staff som läser detta ser det.

Det börjar bli fler och fler fuskare på servern. Vissa blir bannade o flera andra som fuskar sönder blir inte bannade för att ni inte är online. Som ni vet själva så är det brist på staff, min fråga är då varför tar ni inte in fler staffs? Till exempel spelare som är online mycket och vet hur man gör. Det behöver inte ens finnas en Tag brevid sitt namn som säger tex *Mod*. Bara en eller några personer har tillstånd att banna folk. Asså om ni hade gjort det så hade det hjälp väldigt mycket för asså det är inte kul att alltid möta på fuskare som inte kan spela spelet normalt. Bara ett förslag.

(Denna posten involverar inte min staff ansökan bara så ni vet. Om ni tycker eller tror detta är en slags boost för att få er och titta på min staff ansökan så får ni gladligen ta bort den. Jag har bara tänkt på detta länge och det sitter o trycker mig mer och mer. Hoppas ni förstår. Mvh CorrectlyAbused)